Kahve falında kocanla beraber olmak

Kahve falında kocanla beraber olmak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanla beraber olmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızın eğlenme tekliflerini kabul edin zararlı çıkmazsınız.

Kahve falında kocanla beraber olduğunu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocayla beraber olmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla beraber olduğunu görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, zorlukların aşılacağına yorulur.

Kahve falında kocasıyla beraber olmak çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına delalettir.

Kahve falında kocanla beraber olmak zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle beraber yüzmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında cinle beraber olmak hatalarından erken döneceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Kahve falında kadın görünümlü erkekle beraber olmak hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir