AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah benekler görmek

Kahve falında siyah benekler görmek

Kahve falında siyah benekler görmek işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Kahve falında siyah benekler gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Kahve falında siyah benekli köpek görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah benekli yılan görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı siyah benekli yılan görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah benekler görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında siyah benek görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah sarı benekli yılan görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta siyah benekler görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında benekli köpek görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir