AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahır görmek

Kahve falında ahır görmek

Kahve falında ahır görmek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, ayağa kalkacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahır gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Kahve falında ahır ve inek görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine tabir olunur.

Kahve falında ahırda koyun görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında evin içinde ahır görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine alamet eder.

Kahve falında hayvan ahırı görmek talihin yüze güleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ahırın yandığını görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında ahır süpürmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini ahırda görmek dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında ahırda buzağı görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir