AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ahırda görmek

Kahve falında kendini ahırda görmek

Kahve falında kendini ahırda görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kendini ahırda gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ahırda tavuk görmek sıkıntıların son bulacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalet eder.

Kahve falında ahırda çok inek görmek ev içinde mutluluğun artacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Kahve falında ahırda yatmak hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kendisini iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında ahırın yandığını görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Kahve falında ahırda hayvan pisliği görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ahırı temizlediğini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında ahırda hayvan gübresi görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ahıra taşınmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir