AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahırda koyun görmek

Kahve falında ahırda koyun görmek

Kahve falında ahırda koyun görmek düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ahırda koyun gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında ahır ve koyun görmek hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, yaşadığı stresin biteceğine yorulur.

Kahve falında ahırda koyun görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında koyun ahırı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında ahır dolusu koyun görmek sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırın yandığını görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında ahırdan çıkmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, bereketin ve verimin geleceğine delalettir.

Kahve falında inek ve ahır görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahırda yatmak yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir