AnaSayfa / Genel / Kahve falında bembeyaz kar görmek

Kahve falında bembeyaz kar görmek

Kahve falında bembeyaz kar görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bembeyaz kar gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Kahve falında her yer bembeyaz kar görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, başı sıkışanın derdine çare bulacağına delalettir.

Kahve falında bembeyaz kar yağdığını görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında bembeyaz kar görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında her yeri bembeyaz kar görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişlerini bembeyaz görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek yeni bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında dişini bembeyaz görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bembeyaz ışık görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir