AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek

Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek

Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi dişini bembeyaz gördüyseniz:

  • Fikir, istek, ihtiyaç ya da düşüncelerinizi açık şekilde ortaya koymanız gerekiyor.

Kahve falında dişini bembeyaz görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kendi dişini bembeyaz görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dişinin bembeyaz olduğunu görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bembeyaz bir ev görmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişinin her türlü zenginliğine işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz koyun görmek parasının ve makamının artacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına rivayet eder.

Kahve falında bembeyaz kar görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz tavşan görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalettir.

Kahve falında kendini bembeyaz görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir