AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlerini bembeyaz görmek

Kahve falında dişlerini bembeyaz görmek

Kahve falında dişlerini bembeyaz görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, garanti olacak makama oturacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerini bembeyaz gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında dişlerini bembeyaz görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin dişlerini bembeyaz görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi dişlerini bembeyaz görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bembeyaz dişler görmek buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişleri bembeyaz görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin bembeyaz olduğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, terslik yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarını bembeyaz görmek şeytana uyacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında kendini bembeyaz görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir