AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarih ve saat görmek

Kahve falında tarih ve saat görmek

Kahve falında tarih ve saat görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, onurlu bir hayat süreceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarih ve saat gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Kahve falında tarih ve saat görmek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelecek tarih görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına işarettir.

Kahve falında tarih duymak başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında gelecek bir tarih görmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında eski tarih görmek kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına yorulur.

Kahve falında tarih sınavı görmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yüzüğün içinde tarih görmek çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belirli bir tarih görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir