AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarken doğum yapmak

Kahve falında bekarken doğum yapmak

Kahve falında bekarken doğum yapmak ister istemez çok üzüleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, hayırla yad etmeye, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bekarken doğum yapmak gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyleri değiştirmenin zamanıdır.

Kahve falında bekarın doğum yapmak herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekarken doğum yapmak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında bekar kızının doğum yaptığını görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın doğum yaptığını görmek galibiyet kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında bekar kızın doğum yaptığını görmek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin doğum yaptığını görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Kahve falında bekar dogum yapmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak kısmetlerin azalacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir