AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar dogum yapmak

Kahve falında bekar dogum yapmak

Kahve falında bekar dogum yapmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, asla harama bulaşmayacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar dogum yapmak gördüyseniz:

  • Parayla, sağlıkla, resmi kurum ya da kuruluşlarla veya hukukla ilgili konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Kahve falında bekar dogum yapmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında do um yapmak kolaylık elde edeceğine, verilen kararların geri çekileceğine işarettir.

Kahve falında göbekten dogum yapmak büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına delalettir.

Kahve falında bekarken doğum yapmak vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında bekarın doğum yapmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan doyurmak fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine inanılır.

Kahve falında saçın dolaşmasını görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir