AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarın doğum yapmak

Kahve falında bekarın doğum yapmak

Kahve falında bekarın doğum yapmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekarın doğum yapmak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirmek istediğiniz kişilerin özel hayatınıza veya iş yaşamınıza olumlu etkisi olmasına dikkat edin.

Kahve falında bekarın doğum yapmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bekarken doğum yapmak sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar kızının doğum yaptığını görmek verdiği emeklerin heba olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bekar bir kızın doğum yaptığını görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızın doğum yaptığını görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar birinin doğum yaptığını görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, başarılarının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar dogum yapmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında tek başına doğum yapmak sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir