AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarın bebek doğurmak

Kahve falında bekarın bebek doğurmak

Kahve falında bekarın bebek doğurmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, barış için adım atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Kahve falında bekarın bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurmak eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bebek doğurmak var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Kahve falında bekarın bebek doğurmak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek doğurmak tükenmez bir rızık elde edeceğine, tutulan yolun isabetli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızın bebek doğurmak birbirlerine her konuda destek olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet eder.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir