AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında bekarın bebek doğurmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bebek doğurmak kem gözlere geleceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında bekar kızın bebek doğurmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek doğurmak kazancının çok daha fazla olacağına, başarıları ile konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, makbul olmayan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir