AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bebek doğurmak

Kahve falında bekar bebek doğurmak

Kahve falında bekar bebek doğurmak kazancından başkalarına da vereceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, işinde itibar edineceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekar bebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Kahve falında bekarın bebek doğurmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında bekar bebek doğurmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurmak sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek doğurmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın bebek doğurmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek hırsızlık yapacağına, kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir