AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, el açmayacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Kahve falında bekar kızın doğurduğunu görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın bebek doğurmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek çocuğu doğurduğunu görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin erkek bebek doğurmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında bekarın bebek doğurmak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, ortaklarla aranın bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin bebek doğurduğunu görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında bekar bebek doğurmak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir