AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekaret kanı görmek

Kahve falında bekaret kanı görmek

Kahve falında bekaret kanı görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, malının artacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bekaret kanı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında bekaret kanı görmek zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızın bekaretini bozmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekareti bozulmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bekaretini almak doktordan doktora koşturacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekaret testi yaptırmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında bekaret bozduğunu görmek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir