AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekareti kaybetmek

Kahve falında bekareti kaybetmek

Kahve falında bekareti kaybetmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, mali gücünü yitireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkılacağı bir haber almaya, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işaret eder.

Kahve falında bekareti kaybetmek gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Kahve falında bekareti kaybetmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, tatsızlıkların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekaretini kaybetmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin bekaretini bozmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bekareti bozulmak kötüyse düzeleceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret eder.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine işaret eder.

Kahve falında bekaret bozduğunu görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine delalet eder.

Kahve falında bekaret kanı görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir