AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekaretini kaybetmek

Kahve falında bekaretini kaybetmek

Kahve falında bekaretini kaybetmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bekaretini kaybetmek gördüyseniz:

  • Mümkünse ertelemekte yarar var.

Kahve falında bekareti kaybetmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekaretini kaybetmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında bekaret görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, çok büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında bekareti bozulmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bekaret bozduğunu görmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye alamet eder.

Kahve falında bekaret almak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında bekaret kanı görmek hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir