AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekaret testi yaptırmak

Kahve falında bekaret testi yaptırmak

Kahve falında bekaret testi yaptırmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, gönlünün rahata ereceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekaret testi yaptırmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında bekaret testi yaptırmak elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bekareti bozulmak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerinin tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekaretinin gittiğini görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, hayata küsecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekaretini kaybetmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekaretini bozmak ekonomik olarak kalkınacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bekaretin bozulmasını görmek planlarının işe yarayacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir