AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan bir çok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında bekaretin bozulduğunu görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında bekaret bozulduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında bekaretinin bozulduğunu görmek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bekaretinin bozulduğunu görmek refah içinde olacağına, şükrederek yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bekareti bozulmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinin bekaretini bozmak kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalettir.

Kahve falında bekaret testi yaptırmak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, dinamik ve neşeli duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında bekaret almak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir