AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birine yüzük takmak

Kahve falında bekar birine yüzük takmak

Kahve falında bekar birine yüzük takmak geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bekar birine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında bekar birine yüzük takmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar kızda yüzük görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin yüzük taktığını görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin parmağında yüzük görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında nişanlan yüzüğü takmak ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalettir.

Kahve falında bakır yüzük takmak olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında sarı taşlı yüzük takmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle yüzük takmak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir