Kahve falında bekar kızı gelinlikle görmek

Kahve falında bekar kızı gelinlikle görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızı gelinlikle gördüyseniz:

  • Hislerinizi ifade ederken bazı iletişim sorunlarıyla da karşılaşabilir yanlış anlamalara yol açabilirsiniz.

Kahve falında bekar kızı gelinlikle görmek yolunda devam edeceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın gelinlik giydiğini görmek sıkıntılarının geçeceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızı gelinlikle görmek yıkılacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında bekar birini gelinlikle görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, fesada bulaşacağına inanılır.

Kahve falında bekar birinin gelinlik giydiğini görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar bir kızı evli görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, adının yayılacağına alamet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir