AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, ömrünün de uzun olacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Belli yapısal değişiklikler yapılması gerekiyorsa, ne gerekiyorsa yapmanın zamanıdır.

Kahve falında bekar bir kızın çocuğu olduğunu görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın çocuğu olduğunu görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar birinin kızı olduğunu görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın evli olduğunu görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile olduğunu görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar kızı nişanlı görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir