AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedenden çıkmak

Kahve falında bedenden çıkmak

Kahve falında bedenden çıkmak işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, ticaret sektörüne atılacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bedenden çıkmak gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında bedenden çıkmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük beden sütyen görmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine yorulur.

Kahve falında ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasız beden görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini başka bir bedende görmek ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine işaret eder.

Kahve falında beden değiştirmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ruhunun bedenden çıktığını görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bedenden ayrı kafa görmek nefsine uyacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir