AnaSayfa / Genel / Kahve falında beden değiştirmek

Kahve falında beden değiştirmek

Kahve falında beden değiştirmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında beden değiştirmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Kahve falında beden değiştirmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret eder.

Kahve falında beden görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük beden pantolon giymek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında yarım beden görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Kahve falında beden öğretmeni görmek çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bedenler görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalettir.

Kahve falında başka bedene girmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ruhun bedenden ayrıldığını görmek üzüntülerin daha da artacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir