AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekleri emzirmek

Kahve falında bebekleri emzirmek

Kahve falında bebekleri emzirmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, işveren pozisyonuna geleceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebekleri emzirmek gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Kahve falında yeni doğan bebek emzirmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işarettir.

Kahve falında ikiz erkek bebek emzirmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, planların aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bebeği emzirmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni doğurduğu bebeği emzirmek sorunlarının yakında biteceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında annesinin bebek emzirdiğini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, güzel günlerin kapıda olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeği süt emzirmek fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına işarettir.

Kahve falında göğsünden bebek emzirmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir