AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanızı veya yeni şeyler deneyimlemenizi sağlayabilecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının bebek emzirdiğini görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bebeğini emzirdiğini görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, derdin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını emzirmek yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının çocuğunu emzirmek iki tarafın da çok sevineceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek doğurmak ve emzirmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı bir bebek emzirmek sevdiğine kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında karısının bebek emzirdiğini görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, yönetici makamına oturacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir