Kahve falında bebekle merdiven çıkmak

Kahve falında bebekle merdiven çıkmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, artık kötü günler yaşamayacağına, umutlanacağına işarettir.

Kahve falında bebekle merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Kahve falında bebekle merdiven çıkmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin merdivenlerini çıkmak dolandırılacağına, yetim sevindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden inip çıkmak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık merdiven çıkmak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven basamaklarını çıkmak ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden inmek çıkmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir