AnaSayfa / Genel / Kahve falında denize girmek yüzmek

Kahve falında denize girmek yüzmek

Kahve falında denize girmek yüzmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında denize girmek yüzmek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyleri bir öncelik sırası takip ederek yerine getirmeniz durumunda daha fazla başarı elde edebilirsiniz.

Kahve falında denize girmek yüzmek maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya girmek yüzmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok güzel bir denizde yüzmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında berrak denizde yüzdüğünü görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık denizde yüzmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ılık denizde yüzmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına alamet eder.

Kahve falında denize girip yüzmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayalık denizde yüzmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir