AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü görmek

Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, güven kaybı yaşanacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının denizde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizle ilgili önemli bir erkekle kavga etmeniz olasıdır.

Kahve falında gece denizde yüzdüğünü görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında denizde balıkla yüzmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzmek balık görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında denizde sırt üstü yüzmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında mavi deniz yüzmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde birinin yüzdüğünü görmek kazancının her geçen gün artacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Kahve falında temiz deniz suyunda yüzmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tertemiz bir denizde yüzmek huzurunun bozulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir