AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından saç çıkmak

Kahve falında ağzından saç çıkmak

Kahve falında ağzından saç çıkmak Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, daima secde ve şükür edeceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağzından saç çıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında ağzından saç çıkmak her zaman sevgi göreceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından cam parçası çıkmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından bişey çıkmak işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında ağzından çıkmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından kan çıkmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak evden çıkmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir