AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek yakmak

Kahve falında bebek yakmak

Kahve falında bebek yakmak sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, hile ile mal elde edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, rızkının da genişleyeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bebek yakmak gördüyseniz:

  • Dış etkilere fazla yüz vermezseniz size karşı yürütülen düşmenlık ya da kıskançlıklar sonuçsuz kalacaklardır.

Kahve falında canlı bebek yakmak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kötü noktalara geleceğine alamet eder.

Kahve falında bebeği yakmak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek yakmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında bebeğe kına yakmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi yakmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ocakta ateş yakmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kadın yakmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, malının ve kazancının tam olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları yakmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir