AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği yakmak

Kahve falında bebeği yakmak

Kahve falında bebeği yakmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği yakmak gördüyseniz:

  • Yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında bebeği yakmak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebeğe kına yakmak çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında canlı bebek yakmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek yakmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında saç yakmak umutların yıkılacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında birinin canını yakmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında köpek yakmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir