AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek tuzlamak

Kahve falında bebek tuzlamak

Kahve falında bebek tuzlamak başarının garantileneceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek tuzlamak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Kahve falında bebek tuzlamak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında et tuzlamak dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, büyük düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü tuzlamak maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, adının ülke dışında yayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk tuzlamak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, rahatının bozulacağına delalettir.

Kahve falında peynir tuzlamak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında eti tuzlamak kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, girilen yolda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri tuzlamak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü tuzlamak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir