AnaSayfa / Genel / Kahve falında peynir tuzlamak

Kahve falında peynir tuzlamak

Kahve falında peynir tuzlamak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, sıhhat ve moral bulacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına inanılır.

Kahve falında peynir tuzlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında peynir tuzlamak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tuzlamak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek tuzlamak iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk tuzlamak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına yorulur.

Kahve falında ölü tuzlamak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, darp edileceğine rivayet eder.

Kahve falında deri tuzlamak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eti tuzlamak uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et tuzlamak eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir