AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü tuzlamak

Kahve falında ölüyü tuzlamak

Kahve falında ölüyü tuzlamak iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tuzlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında ölü tuzlamak yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü tuzlamak çok güzel günler geçirileceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında peynir tuzlamak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işarettir.

Kahve falında tavuk tuzlamak fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında eti tuzlamak onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri tuzlamak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında et tuzlamak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek tuzlamak yüzünün kızaracağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir