AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinle kavga etmek

Kahve falında abinle kavga etmek

Kahve falında abinle kavga etmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında abinle kavga etmek gördüyseniz:

  • İstenmeyen değişiklikler olmadan sorunlu bir ilişkinin tedavi edilmeye çalışmasında fayda var.

Kahve falında abi kavga etmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında abinle kavga etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında öz abiyle kavga etmek büyük kazançlar getireceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abiyle evlendiğini görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abi ve abla görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında abi olmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abi ölmüş görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında abi diye bağırmak sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir