AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek ölmek

Kahve falında bebek ölmek

Kahve falında bebek ölmek tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kazancının günden güne artacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek işarettir.

Kahve falında bebek ölmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım ettikçe kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Kahve falında bebeğinin karnında öldüğünü görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, işe giren herkesin kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin bebeğinin öldüğünü görmek kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının bebeğinin öldüğünü görmek bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sonunda mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek her açıdan farklılıklar olacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında karnındaki bebeğin öldüğünü görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, çok mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında hamileyken bebeğin öldüğünü görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bebek öldüğü görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir