AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ve bebek görmek

Kahve falında mezar ve bebek görmek

Kahve falında mezar ve bebek görmek bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına alamet eder.

Kahve falında mezar ve bebek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Kahve falında mezarlıkta ağlayan bebek görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek mezarı görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın içinde bebek görmek verimliliğinin de artacağına, iyi anlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezardan bebek çıktığını görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarlık ve bebek görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında açık bebek mezarı görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına alamet eder.

Kahve falında mezarda erkek bebek görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mezardan canlı bebek çıkarmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir