AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi ismini söylemek

Kahve falında kendi ismini söylemek

Kahve falında kendi ismini söylemek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, büyük başarıya ulaşılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi ismini söylemek gördüyseniz:

  • Kurulan bir komplo varsa, giderek güçleniyor olabilir.

Kahve falında bebek ismi söylemek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında ismini söylemek elinin sıkışacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında yusuf ismini söylemek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ibrahim ismini söylemek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, hayırlı bir evlat olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ismini söylemek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahmut ismini söylemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ismini söylemek mutluluğunun daim olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında şehir ismi söylemek zafer elde edeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir