AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ismini söylemek

Kahve falında birinin ismini söylemek

Kahve falında birinin ismini söylemek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, güzel bir hayat süreceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ismini söylemek gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yarar olup olmadığını gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında muhammet ismini söylemek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Kahve falında ibrahim ismini söylemek çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şehir ismi söylemek kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine işaret eder.

Kahve falında mehmet ismini söylemek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yusuf ismini söylemek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında mahmut ismini söylemek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine işarettir.

Kahve falında evliya ismi söylemek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ismini söylemek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, sağlık problemleri içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir