AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılçık yemek

Kahve falında kılçık yemek

Kahve falında kılçık yemek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, rahatsızlık duyulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kılçık yemek gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında kılçıklı balık yemek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında çok kılçıklı balık yemek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balık kılçığı yemek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kılçık yemek başarıların her geçen gün çoğalacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında ağzından kılçık çıkarmak dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına işarettir.

Kahve falında balığın kılçığını çıkarmak hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işarettir.

Kahve falında hamsi kılçığı görmek çok hayırlı şeylere, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan kılçık çıkarmak günah işlemekten korunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir