AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek emzirirken süt görmek

Kahve falında bebek emzirirken süt görmek

Kahve falında bebek emzirirken süt görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, keyfe kavuşacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, mal sahibi olacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine işarettir.

Kahve falında bebek emzirirken süt gördüyseniz:

  • Başkalarının sözlerine aşırı tepkiler vermeniz sizi güçsüz pozisyona düşürebilir.

Kahve falında bebek emzirirken süt görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kazancının iki kat artacağına delalet eder.

Kahve falında bebek emzirmeye çalışmak maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, borçlanıp, hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Kahve falında birini bebek emzirirken görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin emzirildiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek emzirmesi görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir