AnaSayfa / Genel / Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek

Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek

Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ikiz bebek emzirirken gördüyseniz:

  • Gerçekten arzu ettiğiniz şeylerin olma olasılığı konusunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ikiz bebek emzirirken görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeği emzirmeyi unutmak işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine yorulur.

Kahve falında bebeğin emzirildiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebek emzirmeyi görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında bebek emzireni görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek emziren kişi görmek üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek emzirirken süt görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek emziren birini görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir