AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek

Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek

Kahve falında kendini bebek emzirirken görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, keyfe kavuşacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini bebek emzirirken gördüyseniz:

  • Konularında bilgi sahibi olan bir erkekle yakın ilişkiler içine girip, onunla birlikte çalışmanız olasıdır.

Kahve falında bebek emziren kişi görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında bebek emziren anne görmek çok büyük bir işe girileceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek emziren kadın görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini bebek emzirirken görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebek emzirirken görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin emzirildiğini görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği emzirmeye çalışmak önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek emzirmeyi unutmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir