AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek elbisesi yıkamak

Kahve falında bebek elbisesi yıkamak

Kahve falında bebek elbisesi yıkamak hayata karşı cesaretleneceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek elbisesi yıkamak gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında bebek elbisesi yıkamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kirli elbiseyi yıkamak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, örnek insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takım elbise yıkamak dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak yandaşı olan birinin vefat etmesine, ticari anlamda yön değiştireceğine yorulur.

Kahve falında ölü elbisesi yıkamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise yıkamak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu elbise yıkamak kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ütüyle elbise yıkamak maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir