AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek gördüyseniz:

  • Statü veya imaj değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği düşürmek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişlerini görmek icat yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin öldüğünü görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş bebeği ölmüş görmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yeni bir makama sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek bebek emzirmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında yeni doğmuş bebek haberi almak çevrenizden takdir görmeye, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğe isim koymak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, evleneceğinize rivayet eder.

Kahve falında yeni doğmuş kendi bebeğini emzirmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir