AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, artık rahat bir nefes alacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bebek dişi çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı durumların, ilişkilerin veya pazarlıkların çerçevesini kendi koşullarınıza ya da isteklerinize göre çizmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek huzursuzlukların son bulacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğinin dişinin çıktığını görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bebek dişi çıktığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında bebek dişinin çıktığını görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bebeğin dişinin çıktığını görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir