Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Kahve falında bebeğin üst dişinin çıktığını görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, para sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında üst dişin çıktığını görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına delalet eder.

Kahve falında üst azı dişinin çıktığını görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bebeğinin dişi çıktığını görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine yorulur.

Kahve falında bir bebeğin dişinin çıktığını görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni doğmuş bebeğin dişinin çıktığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek masrafların altında kalacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin dişinin çıktığını görmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top